Inside out & Mathias Mons flower exhibition.

Wednesday I was at the movie and saw Inside out in 3D. I loved the movie, it was so good and had a really good message. I was lucky to get a poster and a Joy figure. After the movie we had dinner at Lele street kitchen. It was the first time I ate there, they have really good food.

 

Thursday evening I was at Mathias Mons flower exhibition at Baubau Shop. Last month I did makeup for a shoot with one of his creations. The pictures from that shoot was at the exhibition too. They turned out really good. I love working with creative and talented people.

 

Something total different. In 3 moths I’ll have my math exam. That is a bit scary! 

 Movie, dinner & exhibition

Movie, dinner & exhibition

Inderst inde og Mathias Mons blomsterudstilling.

 

I onsdags var jeg i biografen for at se Inderst inde i 3D.  Filmen var så god og den budskab var rigtig godt. Jeg var så heldig at få en plakat og en Joy figur. Efter filmen spiste vi på Lele street kitchen. Det var første gang jeg spiste der, det var rigtig god mad.

 

Torsdag aften var jeg til Mathias Mons blomsterudstilling i Baubau Shop. Jeg lage makeup til et shoot med en af hans kreationer sidste måned. Billederne derfra var med på udstillingen og de var blevet rigtig fine. Jeg elsker at arbejde sammen med kreative og talentfulde mennesker.

 

Men til noget helt andet. Jeg har matematik eksamen om 3 måneder. Det er lidt skræmmende!