A quick trip to London

Thursday was a bit of a hard day, but everything was worth it.

I was going to London for a short trip to see a concert alone. Yes, alone. I don’t have a problem to go to shows or concerts in other countries alone, but I don’t need to be alone to do it. If there is something I really want to see I don’t want to be depending on other people. It’s good to do things on your own, and I have tried it before.

I had an early start Thursday, 3am to be more precisely. I had to do my makeup before going to Copenhagen airport around 5 am. I’m not a big fan of airports, they are boring. After working 4 years in the airport it isn’t an exciting place for me any more.

 

My flight was fine, I tried to get some sleep. I was warned that there was a tube strick in London that day, but it wasn’t going to be a problem for me.

I arrived in the morning, so I had some hours to kill.

I went to the MAC counter near the venue to hear if they had any suggestions on what to do. The kind MAC girls came with some ideas where I could go.  Going to centrel London walking around and play turist was what I did.

There was a lot of people in central London, I’m happy it´s not like that here in Copenhagen. I walked aourund, got something to eat and took some pictures with my iPhone 4s. I’ll apologize for the bad quality pictures, sorry.

After central London I went back in good time for the Adore Delano concert. And of course I had Meet & greet ticked! 

 London Baby! 

London Baby! 

Smuttur til London i torsdags.

 

Torsdag var lidt en hård dag , men det hele værd.

Jeg skulle en lille tur til London for at se en koncert alene. Ja, alene. For mig er det ikke noget problem at tage til shows eller koncerter i udlandet alene, men det er ikke fordi jeg behøver at være alene.  Hvis der er noget jeg rigtig gerne vil se vil jeg ikke være afhængig af om andre vil tage med mig. Det er godt at gøre ting for sig selv, og nu har jeg også prøvet det før.

Torsdag startede tidligt for mig, kl. 03 for at være lidt mere præcis. Jeg skulle nå at lægge makeup inden jeg skulle være i Københavns lufthavn ved 5 tiden. Lufthavnen er jeg ikke så stor fan af, synes de er lidt kedelige. Det er nok efter at have arbejdet der i 4 år at det ikke er et spænede sted for mig mere.

 

Jeg havde en god flyvetur derover, jeg prøvede at sove så godt jeg nu kunne. Jeg var blevet advaret om at Undergrunden i London ville strække hele torsdagen. Jeg kunne heldigvis godt klare mig uden.

Jeg ankom derover om formiddagen, så jeg havde nogle timer jeg skulle bruge. Der var en MAC counter i nærheden af  spillestedet, jeg gik hen for at høre de søde MAC piger om hvor jeg kunne tage hen. De var rigtig  flinke og kom med lidt forslag til hvor jeg kunne nå at tag hen. Det blev til at jeg tog til central London og gik rundt og kiggede på typiske turist steder. 

Der var ret mange mennesker i central London og jeg er glad for at det ikke er så slemt her i København.  Jeg gik rundt, fik noget at spise og tog lidt billeder i ikke så god kvalitet fra min iPhone 4s. Så undskyld på forhånd for de ikke så gode billeder.

Efter det tog jeg tilbage, så jeg var i god tid til Adore Delano koncerten. Og selvfølgelig havde jeg Meet & Greet billet!