Adore Delano concert.

So I did travel all the way from Copenhagen, Denmark to London Thursday just to go to the Adore Delano concert.

After beeing in central London I went to the venue to wait for the doors for meet & greet to open.  There was already people waiting at the venue when I got there. I tried to small talk with some of them but not all of them seamed very opened to talk. After some time there came one that wanted to small talk, she came all the way from Berlin, Germany. Unfortunately we got split up when we had to be in two lines, one for meet & greet and one for only concert.

I got in after some time and had to wait a little longer before the meet & greet started.  I did buy the red Adore Delano tank top, I’ll post a picture later on.

Finaly it was time, so I had to wait in line again and my feet began to hurt. I guess I’m not use to walk all day in my New Rocks platforms boots anymore.

 

The time had come for me to meet Adore Delano again. She is so nice and sweet, I just love her energy! And she looks amazing!! I got a big hug and I told her how far I had travelled to see her. There was a photographer that took a picture of  everyone with Adore.

I asked if I could get a kiss, and I got it!! Jealous?? I know I would be!

I was so happy after the kiss! It was time to go and wait for the concert to start.

The show was amazing, love the songs and Adore’s preformans. I would defineltly go to her concert again.

 

There was an afterparty, I did have free entry for it and I really wanted to go. But it was in another place a bit away from the venue. I did asked people how to get there but they were not that helpful. So I gave up on that, I wasn’t really familiar with the area and I was on my own. Too bad, but I toke the train back to the airport, that I had to spend the night at. My flight home was at 7:30 am and I got to the airport at midnight.

When I came back to Copenhagen Friday I was so tired , and all day I felt like a zombie, but a happy zombie. 

 With Adore Delano! 

With Adore Delano! 

Adore Delano koncert.

 

Jeg tog hele vejen fra København til London i torsdags for at se Adore Delano’s koncert.

Efter at have været i central London tog jeg tilbage til spillestedet for at vente på at dørene til meet & greet skulle åbne. Der var allerede folk, der ventede ved spillestedet på at de skulle åbne, da jeg kom. Jeg prøvede at snakke lidt med nogle af dem men de virkede ikke særlig snaksaglig over for mig. Lidt efter kom der en der gerne ville snakke lidt med mig, hun var taget helt fra Berlin af.  Da de delte køen op i meet & greet og bare koncert blev vi desværre splittet ad.

Efter lidt tid kom jeg ind hvor vi alle skulle vente lidt inden meet & greet. Jeg fik købt den røde Adore Delano tank top, jeg skal nok lægge et billede ud senere.

Endelig var det tid, jeg skulle vente i kø igen og mine fødder var begyndt at gøre ondt. Det er vel hvad der sker når man ikke længere er vant til at gå en hel dag i sine New Rocks platform støvler.

 

Tiden var kommet for mig til at møde Adore Delano igen. Hun er så flink og sød, jeg elsker den energi hun har! Og hun så fantastisk ud!! Jeg fik et stort kram og jeg fortalte hvor langt jeg har rejst for at se hende. Der var en fotograf derhenne der tog billeder af folk sammen med Adore.

Jeg spurgte om jeg måtte få et kys, det fik jeg!! Jaloux?? Det ville jeg være!

Efter kysset var jeg så glad! Det var tid til at vente på at koncerten startede.

Showet var fantastisk, elsker sangene og Adore’s optræden. Jeg skal helt sikkert til hende koncert igen.

 

Der var efterfest som jeg rigtig gerne ville til og jeg havde gratis entre til den. Men den var et andet sted som lå et stykke væk fra spillestedet. Jeg spurgte folk om hvordan man kom derhen, men de var ikke særlige hjælpsomme. Så jeg gav op fordi jeg slet ikke er kendt i det område og jeg var alene. Lidt trist, så jeg tog toget tilbage til lufthavnen hvor jeg kunne være natten over indtil mit fly kl 7:30.

Da jeg kom hjem til København fredag var jeg dødtræt, og hele dagen var jeg en zombie, men en glad zombie.